Over Voordracht "Kompas in turbulente tijden"

Welkom bij Davidsfonds!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.

23 feb
Blankenberge - Casino

Voordracht "Kompas in turbulente tijden"

Voordracht door auteur Steven Vroman

Wie het nieuws volgt denkt wellicht dat het einde der tijden in zicht is. Extreem weer, politieke crisis, economische onrust en technologische veranderingen. In deze lezing brengt de auteur van het boek "Hoop, een kompas in turbulente tijden" een hoopvol verhaal hoe we kunnen omgaan met deze uitdagingen. Er zijn veel acties die we kunnen ondernemen om zelf de toekomst in handen te nemen. Dit is niet het einde van de wereld maar begin van een andere, betere wereld. Het wordt een interessante avond met veel humor en interacties;

Steven Vroman is bekend van het VRT-programma "Low Impact Man" waa hij met zijn gezin zijn ecologische voetafdruk tot een minimum verkleinde. Zijn experiment is in meer dan 40 landen uitgezonden. Hij schrijft boeken en trekt het land rond met lezingen en voorstellingen. Hij bedacht het genre "eco-comedy". Als geen ander slaagt hij erin belangrijke thema's met humor en ontroering te brengen naar het grote publiek.

vrijdag 23 februari 2024 om 20:00 uur

Inschrijven

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Labels: Mens & Maatschappij